Мейуедър с остри думи към Нурмагомедов

OFFNews 11 октомври 2018 в 13:31 2686 0

Прочутият американски боксьор Флойд Мейуедър младши отправи сериозни критики към поведението на Хабиб Нурмагомедов след победата му над Конър Макгрегър на UFC 229 в Лас Вегас.

Според Мейуедър, който се срещна на ринга с Макгрегър по правилата на бокса в предпоследния двубой на ирландеца, Нурмагомедов се е държал изключително непрофесионално, след като прескочи огражденията и потърси саморазправа с хора от екипа на Макгрегър.

"Не познавам това момче, но чух, че не е губило до този момент. Макгрегър е труден съперник. Да скочиш от ринга и да се сбиеш със зрителите е много непрофесионално. За това ще има огромна глоба. Аз съм преживявал такова нещо, но тогава на ринга стана ръкопашен бой и съперникът ми беше глобен със седемцифрена сума. Сега глобата трябва да е чудовищна", казва Мейуедър, цитиран от "Дейли Мейл".

Нурмагомедов се опитва да прехвърли вината за избухването си на щаба на ирландеца. Той твърди, че бил провокиран по време на мача с обиди на религиозна основа. Това отключило агресията в него. "Треньорът му крещеше през цялото време, че съм "мюсюлманска твар". Не издържах", казва дагестанецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови