Мениджърът на Джошуа: Почти сигурно е, че Антъни и Кубрат ще се бият на Острова

OFFNews 29 януари 2020 в 10:26 2053 0

Промоутърът на световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн сподели, че следващият мач на британеца почти сигурно ще бъде срещу родната ни звезда Кубрат Пулев и сблъсъкът ще се състои във Великобритания.

Мениджърът сподели в интервю пред английските медии, че е бил инструктиран от Ей Джей да не отстъпва в преговорите и да настоява за мач на родна почва.

За грандиозния мач има много оферти от редица страни от Близкия Изток и Африка, от щаба на Джошуа са категорични, че той ще бъде в Англия или Уелс. Именно поради тази причина се бавят и преговорите между двата лагера. Те официално трябва да приключат на 31 януари.

"Почти сигурно е, че това ще бъде следващият мач на Джошуа и почти сигурно е, че той ще бъде във Великобритания. Проблемът с Кубрат Пулев е, че той иска да направи колкото се може повече пари от този сблъсък.

Във Великобритания няма толкова много пари, колкото другаде по света, но инструкциите от Антъни са, че той иска следващия му мач да бъде у дома", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови