Мениджърът на Джошуа: Целта е Антъни и Тайсън Фюри се бият през декември

OFFNews 03 март 2020 в 10:24 1837 0

Промоутърът на световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн иска възможно най-бързо да сключи договор за обединителен двубой с носителя на пояса на WBC Тайсън Фюри.

Двамата обаче имат насрочени двубои през следващите месеци. Фюри ще проведе трети двубой с Дионтей Уайлдър, вероятно на 18 юли в MGM Grand в Лас Вегас. Джошуа пък ще направи задължителна защита срещу Кубрат Пулев на 20 юни в Лондон.

"Най-страхотното нещо е, че Фюри - Уайлдър 3 е през юли, а ние ще се боксираме през юни. В момента нашето намерение е да организираме битката Фюри - Джошуа през декември тази година. Преговорите продължават.

Няма причина да не се договорим сега, при условие че и двамата победят през лятото. Имахме доста разговори с Боб Аръм за организирането на Джошуа - Фюри.

Но ние знаем, че след като Уайлдър прилага клаузата за реванш, ще се стигне до такава битка. Той няма да отстъпи, той иска този мач с Фюри. Двубой за абсолютния шампион в тежката категория трябва да се проведе през тази година", каза Хърн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови