Мениджърът на Хабиб за мелето: Това не беше начинът да отпразнуваме победата

OFFNews 08 октомври 2018 в 12:53 8053 2

Снимка Instagram

Mениджърът на Хабиб Нурмагомедов - Али Абделазис направи изявление по повод мелето след зрелищната победа на руснака от аварски произход над Конър Макгрегър.

Абделазис беше основна част от скандалите, съпътстващи битката, и затова се чувстваше принуден да сподели мнението си:

"Искам да поздравя моя брат Хабиб Нурмагомедов за победата му – абсолютният, непобедим крал. Никога не е имало място за двама крале, а само за един.

Не това беше начинът да отпразнуваме такава доминираща победа, но когато някой говори за родината, семейството и религията на човек, когато умишлено иска да го убие, както самият той каза, и когато от ъгъла му, не си държат езика зад зъбите, тогава всичко може да се случи в нашия спорт.

Феновете получиха невероятна битка и добро шоу. Искам да се извиня на Атлетическата Комисия на щата Невада, губернатора на Невада и да благодаря на полицията в Лас Вегас и на охраната на UFC за добрата им работа. Сега всеки разбра кой е истинският аматьор тук", каза Абделазис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

2

Hissarion

09.10 2018 в 11:00

Какъв авар бе, шматко, Хабиб е дагестанец, а този къде са го цитирали е египтянин. Аман от конспиролози.

11730

1

Батко

09.10 2018 в 09:44

Мюсюлманите винаги са трепали християните в такива боеве. Дори легенда като Касисус Клей прие исляма и името Мохамед Али. А този е авар - това са хора, които са победили Рим. Поклонете се на силата им, те представляват Русия. Пък и в самата Русия те стават мнозинство.