Победата на Руис обърка плановете на Кубрат

OFFNews 02 юни 2019 в 10:13 10439 0

Детронирането на Антъни Джошуа от мексиканеца Анди Руис ще се отрази сериозно на плановете на Кубрат Пулев. В договора между британеца и новия световен шампион има клауза за моментален реванш, който ще се проведе през есента в Англия.

Мнозина от специалистите смятат, че Джошуа се е боксирал много под възможностите си и след технически нокаут загуби световните титли от Руис, който не е сред най-популярните имена в спорта.

Падението на Джошуа стана факт в седмия рунд на срещата. След мача той и Еди Хърн не вярваха на случващато се. Едва ли някой е предполагал, че Руис ще стигне толкова do категоричен успех. Преди този мач Джошуа бе смятан за непобедим, но сега репутацията му е сериозно наранена.

Предстоящият реванш между Ей Джей и Анди Руис обаче тотално ще обърка сметките Кубрат Пулев за евентуален бой за световната титла. Той е задължителен претендент за титлата на IBF и трябваше да е следващият противник на Джошуа, но сега нещата се променят, тъй като има нов световен шампион. Ако Пулев не се бие с Руис през есента причината ще бъде реванша.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови