Претендентът Руис се учи от Майк Тайсън за срещата с Джошуа

OFFNews 27 май 2019 в 16:21 6368 0

Снимка Instagram: Andy Ruiz Jr

Мексикансканецът Анди Руиз се подготвя по интересен начин за предстоящата битка със световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа.

Претендентът изучава записи с битките на живата легенда Майк Тайсън, за да усвои определени тактики, които да използва срещу британеца.

Руиз и Джошуа ще се изправят един срещу друг на 1 юни в митичната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, като това ще бъде дебют на Ей Джей в САЩ.

"Всички ме подценяват, но това ще бъде страшна битка. Всички ще видят какво мога. Тук съм, за да шокирам всички, да шокирам света и да покажа кой съм.

Готов съм за Антъни Джошуа. Надявам се, че той ме подценява и си мисли, че битката с мен ще бъде фасулска работа. Но когато се изправи на ринга срещу мен, ще разбере, че това няма да е точно така. Когато видите бързината и точността ми, ще бъдете изненадани.

Видях много слабости в играта му и знам, че той работи над тях. Най-важното е да се придържам към игровия си план. Не искам да говоря твърде много за неговите слабости. Трябва само да импровизирам и да се възползвам от тях, когато удари гонгът.

Гледаме много видеоклипове на Майк Тайсън. Обработваме някои от неговите движения, за да мога да се приближавам до Антъни Джошуа. Най-важното е да остана фокусиран и да съм подготвен. Да съм готов за всичко и да съм във форма", каза Руиз.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови