Пулев отговори на Тайсън Фюри: Ще го направя безсилен, както братовчед му

OFFnews 20 август 2019 в 09:32 4731 0

Кубрат Пулев не остана длъжен на Тайсън Фюри след злобните коментари на британеца по негов адрес. Кобрата отказа да се бие с него в момента, защото е официален претендент за титлата на IBF. По този повод Фюри заяви, че "ще рита задника на Пулев чак до България". Софиянецът обаче му даде подобаващ отговор.

"Фюри използва мен и други боксьори, които в момента не сме на разположение поради различни причини, за да си прави PR. Преди няколко години, когато аз му предложих бой, той отказа, макар че тогава не бе ангажиран, както съм аз сега. Той бе на разположение, но просто се уплаши", заяви Пулев.

"Първата ми цел е да стана световен шампион, а не да се бия с произволни неизвестни противници, както прави Тайсън Фюри. Спечелването на тези колани в момента е основният ми приоритет. След това ще дойде редът и на Фюри. Когато това стане, ще го направя също толкова безсилен, както братовчед му, който също много говореше", допълни българинът.

Както е известно, Кобрата се би с Хюи Фюри, който е братовчед на Тайсън, в София миналия октомври и го победи с единодушно решение на съдиите. Именно така Пулев стана задължителен претендент за титлата на IBF и чака победителя от мача-реванш между Анди Руис и Антъни Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови