Румънец се пазари с Кобрата за пари

OFFNews 19 февруари 2019 в 09:27 2113 0

Румънският боксьор Богдан Дину се пазари за хонорар с мениджъра на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев. От няколко дни двете страни са в ожесточени преговори за мач. Битката трябва да се състои на 23 март в Лос Анджелис.

Дину е втори вариант за съперник. Преди няколко дни оригиналният опонент Роберт Хелениус отказа мача. Финландецът настояваше за по-голям хонорар, но не го получи.

“В момента преговаряме, потвърдиха от мениджърската компания на Дину “Кинг Промоушън” пред “България Днес”. - До края на седмицата трябва да имаме резултат.”

Румънският боксьор има 18 победи (14 с нокаут) и 1 поражение. Единствената загуба в неговата кариера беше записана през ноември, когато Дину беше нокаутиран от непобедения американец Джарел Милър. Последният ще се бие с Антъни Джошуа на 1 юни.

196-сантиметровият румънец дебютира при професионалистите през 2008-а. Година по-рано той беше победен убедително от Кобрата по точки (14:4) в традиционния румънски турнир “Златен пояс” в Букурещ.

Дину е спаринг партньор на Антъни Джошуа, а освен това работи като полицай. В момента се готви в неговата собствена зала, която се намира в родния му град Бузъу.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !