SENSHI се завръща с ново грандиозно бойно шоу на 22 февруари

OFFNews 23 декември 2019 в 15:12 2414 0

След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика през октомври, вече е ясна и следващата дата за най-зрелищното бойно шоу SENSHI.

То ще се проведе на 22 февруари 2020 година, а домакин отново ще е морската столица на България Варна – градът, известен с традициите си в бойните спортове.

Феновете могат отсега да се готвят за 9 супер битки и много екшън на ринга. Организаторите все още пазят в тайна в какви стилове ще са сблъсъците, но мястото вече е ясно. Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, където през октомври на SENSHI 4 световната и европейската ни шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова извоюва исторически успех за България, нокаутирайки непобеждаваната досега киргизстанка Бегаим Какчекеева, която се състезава за Русия.

Българските асове за пореден път доказаха класата си, надвивайки сериозни опоненти в сблъсъци по карате киокушин, по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, както и в стил К-1. С купи от супертурнира SENSHI 4 си тръгнаха капитанът на националите ни по кикбокс двукратен световен шампион при професионалистите Атанас Божилов, многократният ни медалист по киокушин и рекордьор по успехи на ринга на галата Николай Йоргов, варненският кикбоксьор и шампион по кикбокс, бокс и киокушин Едуард Алексанян и световният шампион по муай тай за 2019 година Петър Стойков.

С победа на ринга на SENSHI дебютира и един от най-младите и талантливи български бойци, който от години живее и тренира в Дания – Али Юзеир.

Очаквайте подробности кои ще са следващите големи имена, които предстои да взривят публиката във Варна на SENSHI 5! За повече информация следете уебсайта на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови