Самотна майка подгони Конър Макгрегър за бащинство

OFFNews 02 февруари 2019 в 18:15 3223 0

Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се изправи пред поредно предизвикателство, но този път извън октагона.

26-годишната самотна майка Тери Мъри твърди, че именно той е баща на дъщеря ѝ Клод. Според разказите ѝ, тя се е запознала с Макгрегър през 2017 година в нощен клуб в Ливърпул, след което са прекарали романтична вечер в хотел.

"Предупредих го, че не пия противозачатъчни, но той неглижира това. Два дни по-късно отново се видяхме и правихме каквото правихме", споделя дамата, която девет месеца след срещата с Конър ражда дъщеря.

Самият Конър си спомня случката, но твърди, че не той, а човек от обкръжението му е имал вземане даване с Тери. Той дори е готов да премине през ДНК-тест, за да се установи, че няма нищо общо с раждането на детето.

"Това не е честно. Детето ми е от него. Като майка искам добър живот за него и парите ще помогнат да му го осигуря", казва Тери Мъри. Любопитното е, че срещата на Макгрегър с нея е приблизително месец, след като стана баща за първи път. С дете го дари дългогодишната му приятелка Ди Девлин, а двойката отскоро се радва и на второ дете.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови