Шефът на UFC: Изключително съм горд с Конър

OFFNews 27 август 2017 в 11:40 4595 0

Президентът на най-голямата ММА организация в Северна Америка UFC - Дейна Уайт похвали звездата Конър Макгрегър за неговото представяне в двубоя срещу Флойд Мейуедър, но се надява, че следващата му среща ще бъде в октагона, а не на боксовия ринг.

Макгрегър спечели началните рундове срещу Мейуедър, но започна да се уморява в средата на двубоя и загуби с технически нокаут в десетия рунд. Но неговото представяне заслужи похвали, когато пласира няколко впечатляващи удара и разтърси непобедения ветеран.

"Аз съм изключително горд с Конър. Това не беше битката, която очаквах. Когато влезете в професионалния бокс, като за начало започвате с четири или шест рунда. Но тази вечер, Конър изкара десет рунда срещу един от най-великите боксьори в историята. А хората казваха, че дори няма да го удари.

Конър го удари 111 пъти за по-малко от десет рунда, повечето противници, които изкарваха срещу Майуедър по 12 рунда, дори не успяха да нанесат повече от 100 удара", сподели Уайт.

Руският боец на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов сподели емоциите си от поражението на Конър Макгрегър в дебютния му боксов двубой срещу Флойд Майуедър.

"Мейуедър победи лесно. По мое мнение битката беше спряна преждевременно, защото те са професионалисти. Необходимо беше реферът да даде на Флойд още малко да понатупа Конър – битката щеше да е още по-зрелищна. Хората бяха платили много пари и бяха заинтересовани да видят как Макгрегър е нокаутиран. Като цяло, случи се това, което трябваше да се случи.

За да започне кариера на професионален боксьор, Конър трябваше да се движи постепенно: започвайки с четири, осем, десет рунда. Както е започнал кариерата си в смесените бойни изкуства, така трябваше да започне и в бокса.

Само, че той трябваше да тръгне от самото начало, а не отгоре. Нима е възможно да започнете да четете веднага – без да знаете азбуката. Изглежда, че Конър познава азбуката, но ето че не знае буквите" – каза Нурмагомедов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови