Шишкото Руис отказва да даде коланите си на Джошуа преди реванша

OFFNews 20 октомври 2019 в 13:17 3657 0

Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Анди Руис младши изненадващо обаяви, че няма да дава коланите си на Антъни Джошуа преди реванша помежду им.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 7 декември в Саудитска Арабия. Мексиканецът шокира Антъни на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Тогава Руис му нанесе първа загуба в професионалната кариера и взе шампионските пояси.

Преди срещата им през юни, Джошуа даде коланите си от WBO, WBA (супер), IBF и IBO на Руис и трензора му Мани Роблес, за да позират с тях пред фотографите.

На въпроса дали мексиканецът ще върне жеста на Ей Джей преди реванша, Анди отговори, че няма абсолютно никакво намерение да го прави.

"Определено не. Той първо трябва да ме победи, за да докосне коланите ми. Те са си мои. Чувствам, че той изпитва по-голямо напрежение от мен. Когато спечеля реванша, всички ще разберат, че това не е било случайно и че притежавам истинска класа.

Основното нещо, което трябва да направя, е да отпусна ръцете си и да хвърлям комбинации. Боксът е моят живот. Това е единственото нещо, което мога да правя.

Всеки има мечта, но нашата задача е да я постигнем. С упорит труд, всеотдайност и саможертва е възможно всичко. Всички си мислеха, че няма да направя нищо и ще загубя след няколко рунда, но това, че искам да постигна нещо голямо, ми помогна да победя и да стана първият мексиканец световен шампион в тежка категория", каза Руис.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови