Тайсън Фюри: Бия Уайлдър и два месеца няма да изляза от кръчмата

OFFNews 11 февруари 2019 в 12:37 2880 0

Бившият световен шампион в тежката категория по бокс Тайсън Фюри се закани, че ще победи в реванша Динонтей Уайлдър, а след това ще отпразнува успеха си подобаващо. Циганския крал обмисля да се отдаде на дълъг запой.

Реваншът между двамата най-вероятно ще се проведе на 18 май. В първата им среща Уайлдър и Фюри завършиха наравно, въпреки че британецът на два пъти се озова в нокдаун.

"Ако се бия с Уайлдър на 18 май и победя, ще отида в кръчмата и ще поркам два месеца. Той не може да стане по-добър, но аз мога и ще бъда с 40-50%. Екипът му знае това.

Те видяха моето дебело и грозно тяло, както и голата ми глава и си мислеха, че съм развалина, но аз играх в стил Рой Джоунс и те бяха прецакани", каза Фюри.

Циганския крал добави, че е дарил всяка стотинка от спечелените 7 милиона паунда, които получи за битката си с Уайлдър за благотворителност.

"Дарих всичко, но не го направих заради публичността. Направих го, за да помогна на хората, но не искам да ме хвалят или да ме наричат добър човек", допълни британецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови