Тайсън Фюри имал повече фенове в САЩ от Дионтей Уайлдър

OFFNews 30 октомври 2019 в 10:33 1848 0

Бившият световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Тайсън Фюри вярва, че последните му битки в Лас Вегас, както и изявите му в Световната федерация по кеч (WWE), са го превърнали в по-голяма звезда в САЩ от Дионтей Уайлдър.

"Вече имам повече американски фенове от него. Поради каквито и да било причина той не е популярен в Америка и хората не го харесват. Той постоянно крещи "Бомбен отряд" и претендира, че има харизма, но всъщност няма и е изключително повърхностен.

Зад това няма интелект, той може да каже неща, които нямат смисъл. Аз също говоря глупости, но понякога не мога да разбера какво иска да каже Уайлдър", коментира Фюри.

Циганския крал не изключва възможността да се получи изненада в предстоящата битка между Дионтей Уайлдър и Луис Ортиз.

Двамата ще се изправят един срещу друг на 23 ноември в зала "MGM Grand" в Лас Вегас, САЩ. Ако Уайлдър спечели, той ще бъде в състояние да проведе реванш с Фюри – който е насрочен за февруари 2020 година.

"Преди всичко Дионтей трябва да приключи битката без контузия и да победи. Мисля, че той трябва да вземе този двубой, но Луис Ортиз е опасен съперник и не бива да бъде подценяван или да се гледа зад гърба му.

Той е един от най-опасните боксьори в света през първите четири или пет рунда. Той е 193-ов левичар, който може да удря силно", сподели Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови