Тайсън Фюри иска Конър Макгрегър да се върне в бокса

OFFNews 20 януари 2020 в 14:58 2064 0

Бившият световен шампион в тежката категория Тайсън Фюри подкрепя евентуално завръщане на звездата в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър в бокса.

Ирландецът дебютира с ръкавиците през лятото на 2017 година, когато загуби от Флойд Мейуедър след нокаут в десетия рунд. Битката между двамата се превърна в събитие от световен мащаб.

След срещата обаче може да се каже, че кариерата на Макгрегър тръгна надолу. През 2018 година ирландецът отново се качи на октагона, но загуби от Хабиб Нурмагомедов със събмишън в четвъртия рунд. Последваха редица скандали около Конър, в които той трябваше да се яви в съда за различни провинения.

В крайна сметка преди няколко дни Макгрегър направи дългоочакваното си завръщане в света на ММА, когато нокаутира Доналд Сероне само за 40 секунди.

Фюри смята, че ирландецът е жива машина за пари и атракция, което го прави изключително полезен за който и да е вид спорт.

"Ако иска да бъде боксьор, ако иска да се занимава с бокс, нека го направи. Мисля, че той се представи доста добре срещу Флойд Мейуедър.

Той се справи толкова добре, колкото всеки друг, сериозно. Той намери Мейуедър с няколко добри удара. Смятам, че е чудесно за бокса и за бойните спортове, ако Макгрегър се бие с Мани Пакиао или Мейуедър.

От това ще стане голямо шоу в Лас Вегас. Хората ще получат възможност да дойдат и да се включат в развлечението и екшъна. Това ще създаде работни места за хората.

Той ще донесе пари в Лас Вегас, пари в Америка. Това ще доведе туристи в страната. Мисля, че е много, много добре за бокса като цяло", каза Фюри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови