Тервел Пулев: Няма как мениджърът на Борис Станчов да не е знаел за сменената самоличност

OFFNews 30 септември 2019 в 09:48 2141 0

Не е възможно мениджърът на трагично починалия в Албания Борис Станчов да не знае за чуждата самоличност. Това заяви боксьорът Тервел Пулев в студиото на bTV.

Според бронзовия медалист от олимпиадата в Лондон през 2012 година, експертизата ще разясни причините за смъртта на Станчов.

"Има хипотези, но трябва да разберем експертизата. Казват, че е изпил виагра. Не знам някой да пие виагра преди спортно събитие.

За първи път чувам да използват чужда лична карта. За мен това е прецедент. Не е възможно мениджърът на момчето да не знае - те минават граничен контрол, кантар.

Той вероятно ще твърди обратното. Независимо кой се качва на кантара, дори най-известният боксьор, винаги трябва да покаже лична карта.

Мениджърът не може да ме убеди, че не е знаел за сменената самоличност. Може би разковничето е в медицинското. Там, ако е имал проблеми, може да е използвал чужда самоличност. Това обаче ще се разбере, като излезе експертизата.

Извикаха ме в прокуратурата, за да изясня нещата. Там видях, че един доктор е подпечатал всички прегледи. Обикновено минаваш пред различни кабинети, а не само през един лекар.

Трябва да има контрол, за да не се допускат повече такива случаи. За първи път виждам толкова бързо да викат носилката. Това означава, че веднага е загубил съзнание, може би не е имал и пулс", каза Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови