Тервел Пулев: Целта на Джени Суши е да влезе в емисиите

OFFNews
29 март 2019 в 10:22 | 3381 |2

Тервел Пулев защити брат си Кубрат след скандала с Джени Суши. Състезателният лиценз на Кобрата в Калифорния към момента е прекратен, след като българинът целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину.

Не съм тук да коментирам някакви журналистки. Важни са успехите ни с Кубрат. Не мисля, че трябва да падаме на нейното ниво. Целта й е да влезе в емисиите. Нямам какво друго да кажа. Важни са победите ни. Ще говоря само за тях", каза Тервел пред Нова телевизия.

"Някой някого е целунал и да му отнемат лиценза. Това малко ми звучи като в детската градина. Питайте Кубрат дали това ще се отрази на кариерата му. Кое да обсъждаме с него? Утре 20 такива желаещи ще заведат такива дела да упрекват Кубрат, с тях ли да се занимаваме?".

"Не мога да коментирам някой, който си е наумил да си направи нещо. Нека свърши с иск за много пари, нека стане факт и ще го коментираме. Постфактум ще говорим, нека коментираме реалните факти. Не се занимавайте с жълти новини, не занимавайте аудиторията с жълти неща. Нека има нещо и ще коментираме", каза Тервел.

Препоръчани материали
d4fr5gth6yg

Рейтинг : -1400

29.03 2019 в 11:24 2
+ 0
- 0
За щастие безумната държава САЩ с нейната политкоректност си е САЩ. Така, че няма какво да му пука какво ставало там.
Socerez

Рейтинг : -2327

29.03 2019 в 10:36 1
+ 0
- 0
Не знам дали им е ясно на инфантилните братчета, че без значение какво си измислят и говорят, ще има големи последствия за наглостта на големия. Това е Америка и няма значение кой си и къв си - сгазиш ли лука си фитка! Най-малкото, което ще му се случи на бате е загуба на лиценз за САЩ! Глобите и обезщетенията за Суши ще са бонус.