Треньорът на Анди Руис: Той не успя да понесе славата и парите

OFFNews 13 януари 2020 в 19:12 2237 0

Треньорът на бившия световен шампион в тежката категория на професионалния бокс Анди Руис младши - Мани Роблес, заяви, че той не е бил готов за успеха, славата и парите, които получи след завоюването на поясите на WBA (супер), WBO, IBF и IBO.

През юни миналата година мексиканецът шокира всички в препълнената зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, побеждавайки Антъни Джошуа.

Британецът си върна шампионските титли след категорична победа над Руис в реванша, който беше в края на 2019. След поражението мексиканецът разкри, че е започнал тренировъчния си лагер много късно и не е успял да влезе в подходящата форма за битката в Саудитска Арабия.

"Анди не успя да понесе славата и парите. Той трябва да знае как да се справи с успеха. Може би след това поражение той се е смирил. Остани смирен или бъди усмирен.

Първите три месеца след като победи Джошуа на 1 юни, почти не общувахме с него. Бях в залата, но той си стоеше у дома, където правеше нещо. Не успях да го видя и да разговарям с него.

Разочарован съм от всичко, което доведе до резултата [в реванша]. От подготовката. Битките се печелят във заалата а, когато не се биете на 100 процента, това е, което получавате.

Анди прекара малко време в залата, твърде много се разсейваше и не беше съсредоточен така, както очаквах да е. Така че това е резултатът, който ще получите. Той не беше подготвен за такъв успех, слава и пари. Той не успя да го понесе", каза Роблес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови