Уайлдър: Джошуа избърза с реванша с Руис

OFFNews 02 октомври 2019 в 10:28 2289 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър смята, че Антъни Джошуа избързва с реванша с Анди Руис младши.

Двамата ще проведат реванш на 7 декември в Саудитска Арабия. Мексиканецът шокира Джошуа на 1 юни в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк, за да му нанесе първа загуба в професионалната кариера и да вземе шампионските пояси на IBF, WBA, WBO.

"Мисля, че Анди Руис ще го победи отново. Струва ми се, че екипа на Джошуа избързва. Наистина не мисля, че Антъни осъзнава какво се е случило. Те искат да го притиснат, понякога това не е най-доброто решение.

Всичко зависи от Джошуа, той все още може да се върне. Но когато го гледам, неговите успехи в спорта и как той мисли и се отнася към определени неща, разбирам, че той не е създаден за това.

Създадоха го такъв, знаете за какво говоря. И точно както в този случай, той беше принуден да се бие, защото вероятно е мислил за други неща.

Ако Джошуа реши да поеме контрол върху кариерата и животът си, ще бъде щастлив също като мен. Но му пожелавам успех, защото трябва да има един шампион, едно лице, едно име. Обещавам ви, че той ще е Дионтей Уайлдър", каза Уайлдър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови