Уайлдър е шокиран от избора на Фюри за следващ съперник

OFFNews 06 август 2019 в 11:01 2426 0

Световният шампион на WBC в тежката категория на професионалния бокс Дионтей Уайлдър е останал шокиран, когато е научил името на следващият опонент на Тайсън Фюри.

Циганския крал ще се изправи срещу Ото Валин на 14 септември в "T-Mobile Arena" в Лас Вегас. Шведът няма записана загуба в кариерата си, но никога не се е боксирал на високо ниво.

Уайлдър е очаквал, че този път Фюри ще се срещне с някой, който ще бъде поне малко по-добър от предния му съперник от Том Шварц.

"О, Боже мой. Просто поклатих невярващо глава. Какво, по-дяволите, прави той? Последната му битка беше просто нелепа, а сега и тази.

Това, което прави Фюри, е шега като цяло. Изказванията му за неговото величие са безумни. Това не е добре за бокса. И отново ще се бие с по-слаб съперник. Като, кой е онзи другия... Валин?

Всички залагат титлите си в битки срещу свирепа опозиция. Но той не е шампион, така че можем да разберем неговото поведение и избора му на съперници", каза Уайлдър.

Американецът и Фюри, които завършиха при равен резултат в края на 2018 година, ще решат спора помежду си в среща-реванш, която по всяка вероятност ще се проведе на 22 февруари 2020 година.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови