Заради целувката Суши нае топ адвокатка, иска отнемане на лиценза на Кобрата

OFFNews 29 март 2019 в 08:45 10654 4

Кариерата на най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Путев е сложена на карта. Лицензът му е заплашен заради импулсивната целувка след последната му победа на ринга в САЩ.

Репортерката Джени Суши си нае топ адвокатка - Глория Олред, и ще търси правата си за това посегателство, както го нарича. Тя иска отнемане лиценза на Кубрат Пулев.

Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily известна и като Кралицата на голото суши по време не интервю след кървавия бой с Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали. Малко след това стана ясно, че дамата възнамерява да търси правата си в съда.

„В средата на интервюто той сграбчи лицето ми и ме целуна. Аз бях шокирана и засрамена и не знаех как да отговоря. След това отидох да си прибера нещата в чантата. Той ме сграбчи за задните части с двете си ръце и отмина, без да каже нищо. Почувствах се неудобно и разстроена от това, че Кубрат Пулев се отнася с мен по този непрофесионален начин. Не съм го окуражавала, нито съгласявала Кубрат Пулев да ме сграбчва за лицето, целува или опипва отзад”, заяви Джени Суши.

Въпреки това след това тя е отишла на партито на Кобрата по случай победата му. Репортерката твърди, че там нашият боксьор поискал от нея да отреже кадрите с целувката, но тя не го направила, за да видях хората какво ѝ причинил.

"Искам той да бъде отговорен. Не искам да се измъкне. Това, което той направи с мен, е отвратително. Почувствах се унизена", твърди г-ца Суши.

Интересите на Джени Суши ще защитава 77-годишната адвокатка Глория Олред, която има славата на истинска акула в съдебната зала. Достолепната дама е сред лидерите на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има редица спечелени дела в сферата на защита на правата на жените.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8931

4

AnderXale

30.03 2019 в 19:51

Кубрат, че е тъпо парче - такова е. И много ме дразни за което. Но все пак е боксьор, от най - добрите в своята категория, а не инженер или интелектуалец. А една обикновена целувка, която е израз на любов, да я изкарват насилие, не е нормално. Също така не е нормално да има десет статии по случая тук, но вече десети час да не се публикува видеото от партито след мача. Много ми намирисва на джендър пропаганда. А ако беше целунал мъж дали пак щяха да го сочат с пръст, все едно е убиец, или щеше да го възхваляват? Ако зависи от тези дето раздухват случая и хулят Кобрата, то половината хора биха били от трети, четвърти и незнам си кой пол, а другата половина ще искат писмено разрешение от жена си, преди да си легнат. Аман...

16193

3

SC

29.03 2019 в 10:34

Капанът, заложен от журналистката, беше крещящо очевиден. Всеки що-годе разумен човек щеше да го усети. Но пък Кубрат не е от най-умните... Сега ще пасе патки.

10571

2

Hissarion

29.03 2019 в 10:29

Гнусна история за срещата на две неприятни личности. По-хитрата ще намаже, по-глупавата пак ще се оплаче, че светът е срещу нея. Светът обаче не е България, където можеш да безчинстваш на воля и всички да ти викат евала, защото си голям побойник.

12319

1

Чичо ви

29.03 2019 в 10:15

Най-много пари на този свят се печелят от глупостта на хората!