Треньорът на Паркър: Джошуа беше жив мъртвец, Кличко го върна в мача

OFFNews 30 април 2017 в 11:28 18685 0

Треньорът на световния шампион в тежката категория във версия WBO Джоузеф Паркър от Нова Зеландия - Кевин Бари, остана изненадан от поведението на Владимир Кличко в мача срещу Антъни Джошуа след шестия рунд.

Тогава украинецът прати своя съперник в тежък нокдаун, който сериозно го разклати.

"В седмия и осмия рунд Джошуа се движеше като жив мъртвец по ринга. Мисля, че Кличко изпусна да го довърши в този момент, като го остави да се разхожда по ринга и да се съвземе. Гледахме мача с Паркър.

Казах му, че ако Антъни оцелее след седмия рунд, то ще може да стигне до победата. Джошуа показа голям характер, той е млад боксьор, който тепърва ще се развива. Този бой беше огромна крачка за него", коментира Бари пред новозеландски медии.

Самият Паркър също анализира зрелището на "Уембли".

"Беше невероятно. Гледах и си мислех какво аз бих направил в тази или онази ситуация. Беше вълнуващо да видя как Джошуа се връща в мача и не само защити титлата си, а и добави нови два пояса. Искам да се боксирам с него, но такъв мач се планира трудно.

Джошуа и тимът му трябва сериозно да анализират всички допуснати грешки срещу Кличко, който за своите 41 години изглеждаше фантастично. Мислех, че той ще победи, но не беше неговият ден", каза Паркър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови