Кой ще кърти, чисти и извозва по време на вашия ремонт?

OFFNews 16 септември 2019 в 21:09 3349 3

Колкото и всестранно развита личност да е българският мъж и да разбира от всичко, било то футбол, коли, жени или политика, винаги можете да го стреснете, произнасяйки една единствена думичка и това е “ремонт”. Ако искате да се уверите в това, просто го издебнете докато се е изтегнал блажено на дивана пред телевизора с бира в ръка и гальовно прошепнете в ухото му "скъпи, май си забравил, че трябва да правим ремонт". И гледайте да се отдръпнете бързо, защото реакцията му със сигурност ще е като на котка, настъпена по опашката.

Ако искате да спестите на мъжа си подобна неловка ситуация, трябва да бъдете малко по-практични и предварително да съставите план за действие. Отворете лаптопа си и просто напишете "кърти, чисти и извозва" - ключовите думи, съпътстващи началото на всеки голям ремонт. Резултатът несъмнено ще ви изненада, тъй като в наши дни съвсем не е нужно мъжът ви да се превърне в комбинация от Робокоп и Магьосникът от Оз, а просто трябва да вдигнете телефона и да се уговорите с подходящата строителна бригада, която ще кърти, чисти и извозва вместо него, за да отвори път за плановете ви за преустройство на семейното жилище, които планирате отдавна.

Може би искате да изкъртите стената между кухнята и хола, за да отворите повече пространство и да поставите барплот или да смените плочките в банята с така модерните тази година, които още преди няколко месеца видяхте в списанието на приятелката си? В интернет можете да намерите множество специализирани в областта фирми, които ще къртят, чистят и извозват вместо вас строителните отпадъци. Дори идеята за премахване на междинната стена и заместването й с барплот може да ви се стори малко по-приемлива, когато вече знаете, че най-тежката част от ремонта няма да падне върху плещите ви.

Само трябва да изберете фирмата, която ще кърти, чисти и извозва вместо вас и първата стъпка към така дълго отлагания ремонт е вече направена. Остава да си уговорите удобен ден и час за оглед и да уточните подробностите, а покрай това със сигурност можете да вместите и ремонта на банята, защото тези фирми предлагат и къртене на стари плочки и мозайка и ще могат да ви помогнат и за преместването на вратата от другата страна.

Избирайки фирма Кърти, чисти и извозва София, можете да бъдете сигурни, че майсторите й разполагат с нужните знания и умения, за да избегнат грешки като засягане на тръбопровода в банята например, както и с точните инструменти, контейнери за събиране и извозване на отпадъците и собствен транспорт за целта.

Фирмата не само предлага широка гама от „кърти чисти извозва“ услуги, за да помогне на своите клиенти да постигнат целите си, а и следва най-добрите практики по отношение на устойчивостта на околната среда. Следвайки собствената си социално-отговорна политика, тя се стреми към рециклиране на отпадъците с цел постигане на по-висока екосъобразност. С помощта на професионалния й екип ще успеете да се вместите в кратки срокове и да приключите навреме вашия ремонт, преустройство или строеж. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с екипа и да уточните кога, какво и как трябва да се направи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4000

3

Константинова

17.09 2019 в 11:54

Изберете https://www.razbiva-sofia.com и сте сигурни, че ще Ви "разбият". Хем ще си скъсате нервите, хем ще платите здраво, но ще излезете от ситуацията доволни, че поне не са ви набили и нещо друго...Супер момчета от ....произход с обиграни методи за изнуда.

13507

2

Още една статия - "европейски практики" за "балканските" българи.
Но, за тези практики, трябват и евро заплати.

12021

1

bls

16.09 2019 в 22:45

"настъпена"? НастъпЕна .. яко