Мария Силвестър и бригадата на Караджов спасиха семейство от страх и агресия

OFFNews 09 март 2018 в 15:54 7296 0

Екипът на предаването "Бригада Нов дом" спаси семейство с три деца от страх и агресия, като им осигури мечтаното собствено фамилно жилище.

Вторият епизод на предаването разказа историята на Теодор и Зорница и техните деца Диана, Емануела и Венци. Те живеят във фамилната къща на Теодор, която делят с родителите и чичо му. Младото семейство обаче е принудено да направи трудния, но неизбежен избор да напусне родния дом. Причината е дядото на децата, който всекидневно подлага всички на тормоз под въздействието на алкохола. Скандалите, нервите и агресията се превръщат в ежедневие за децата. Тежката ситуация не може да бъде променена, което кара Теодор да се чувства виновен за стреса, в който живеят трите му деца.

Техен приятел решава да се притече на помощ на младото семейство и да им предостави жилище, в което да се нанесат. В къщата обаче не е правен ремонт над 40 години, баня няма, стаите са мизерни, нефункционални и се нуждаят от нови мебели. Децата мечтаят за собствен хубав дом, а родителите им за място без агресия и страх.

Сърцераздирателната история на семейството трогва екипа на „Бригада нов дом”. Петте дни, отредени за ремонт на къщата, са крайно недостатъчни, което ще подложи майсторите на сериозни предизивикателства. Единственото помещение, което няма нужда от промяна, е кухнята. Всичко останало трябва да претърпи сериозен ремонт. Обезопасяването на терасата носи със себе си допълнителни трудности, които забавят ремонта и предизвикват сериозно напрежение в екипа.

Всичко обаче завършва успешно, а Мария изненадва семейство Георгиеви, като „пренася“ любимата им градинка с пъстри цветя от старата къща в новия дом. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови