Покажи ни как се прави

Венци Мицов 30 март 2020 в 01:40 9239 0

На този свят всеки от нас е роден с различни умения.

Да, така е. Колкото и да ни е тъжно, не всеки от нас може да пее. Тоест - всички могат, но някои пеят така, че съседите им пускат обяви за продажба на апартаментите си и отиват да живеят другаде.

Да, на този свят всеки от нас притежава различни таланти. И това е хубаво. Защото, я си представете, че всички можехме да пеем като Лучано Павароти? Щеше да е адски тъпо, нали така? Щяхме да мразим пеенето, защото всички сме изумително талантливи.

Днес всеки от нас притежава някакво специфично умение, с което се отличава от останалите.

Жоро - съседът, например, умее да жонглира с топка, пеейки "Трите слепи мишки" на монголски.

А леля Данче, съседката, умее да пече най-вкусните сладки в града. Те са толкова яки, че станаха причина за два развода в блока - съпругите напуснаха съпрузите си, защото последните им заявиха в прав текст - "Ти не можеш да правиш сладкиши като леля Данче"...

Любовта на мъжа минавала през стомаха. Така казват. Предвид статистиките за затлъстяване на населението това сигурно е вярно.

Но да се върнем в началото.

Живеем в трудни времена. В условията на извънредно положение. Седим си у дома и доколкото е възможно, работим от вкъщи.

Песимистът ще каже - това е ужасно, това е краят.
А оптимистът - той веднага ще разбере, че именно в този труден момент можем да видим нови възможности. Възможности да се самоусъвършенстваме и да се научим на неща, които досега не сме знаели.

Например - да се научим да говорим на унгарски. Или да се научим да рисуваме.

Но уменията, които са ни най-нужни, често остават на заден план.

Например - кажете ми какво правите, ако в този труден момент у вас се повреди нещо по електрическата инсталация, а майсторите ги няма, защото сме в условия на извънредно положение?

Ще ви кажа какво ще направите - ще потърсите някой, който вече е споделил уменията си в интернет. Защото световната мрежа е място, в което е споделена цялата "мъдрост" на света - от това как да си направим атомна бомба от буркан лютеница, интегрална схема за сешоар и пакет прах за пране, до това как да поправим бушона и как да поставим нов контакт у нас.

Знам, че много от нас имат различни умения. И че днес, в това време, което изисква извънредни решения, сме длъжни да споделяме уменията си с другите.

Именно за това са помислили и хората от LIDL, създавайки платформата "Стани звезда".

LIDL търсят трима свежари - хора с различни умения, които през youtube канала на популярната верига хипермаркети ще демонстрират своите познания и умения в три различни области:

LIDL Beauty кътчето за модни и козметични препоръки

LIDL Wellness мястото за спортни и фитнес идеи

LIDL Crafts работилницата на сръчните и креативните

Умееш да майсториш разни неща с домашните инструменти? Покажи го в рубриката LIDL Crafts.
Искаш да споделиш тайната на добрата си спортна фигура с останалите? LIDL Wellness е готов да даде трибуна на твоите фитнес съвети.
Дами, знам, че извънредното положение не означава, че не трябва да полагате грижи за красотата си. Нали всички сме наясно, че няма по-хубави от нашите момичета? Е, няма да позволим на едно извънредно положение да промени този неоспорим факт. С други думи LIDL Beauty е мястото за съвети и тънкости за вас. А защо само за вас? Нима господата вече не полагат повече грижи за външния си вид? Все пак живеем не в XIV, а в XXI век...

LIDL стартират инициативата си "Стани звезда", като всеки от вас, който има какво да покаже, може лесно и бързо да се запише за кастинг. 

Ентусиазмът е по-важен от опита.

За да кандидатствате, запишете видео, не по-дълго от 1 минута и ни покажете своите умения в някоя от трите области. Изпратете вашето видео до 05.04.2020 г. и, ако то е яко, LIDL ще ви поканят на среща и ще имате шанса да бъдете един от тримата избрани. Ще бъде епично!
От вас талантът и свежото съдържание, а от LIDL -  яката публика и мечтаното студио.

Което значи, че ако спечелите, ще имате собствено шоу.

И хич не мрънкайте, че няма да е по телевизията. В момента видео съдържанието в интернет се гледа повече от това по телевизията.

А точно ти, който четеш в момента, имаш огромния шанс да направиш това съдържание още по-гледано!

И сега е идеалният момент за това.

Казват, че всеки се раждал с различен талант.

Но казват и че успехът се дължи на един процент талант и 99 процента труд.

Ако ти си талантливият, покажи ни своя талант. А ние ще положим необходимия труд, за да научим това, което ти умееш.

За кастинга на LIDL можете да се запишете тук

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови