Защо бебефонът е най-добър приятел на майките

OFFNews 11 декември 2019 в 11:24 1789 0

В грижата за най-малките майките често имат нужда от допълнителна помощ. Бебефонът е именно онази доза спокойствие, която всеки родител би оценил по достойнство. Няма две мнения по въпроса, че той е незаменима вещ от ежедневието на младите семейства. 

Цените на бебефоните варират в зависимост от екстрите, с които разполага конкретния модел. Това е една оправдана инвестиция, която ще се отплаща в продължение на месеци, ако не и на цели години.

Без съмнение, най-популярен на пазара в момента е бебефонът с камера. Екранът му е колкото този на обикновен смартфон и с негова помощ родителят може да вижда съвсем ясно какво прави детето във всеки един момент. Независимо дали е в кошарката и спи или играе, мама може да се отдалечи от него без притеснения в определен радиус.

По-новите модели предоставят възможност камерата на бебефона да се монтира на стена. Това е възможност, от която не всяка майка би се възползвала, защото е по-удобно устройството да не е фиксирано. Така може да се мести заедно с родителя в зависимост от неговите занимания в дома. докато бебенцата спят, майките обикновено използват това време, за да въдворят ред в дома.

Производителите на бебефони отдавна са наясно, че колкото повече функции изпълнява той, толкова по-харесван е от потребителите. Повечето модели предлагат опции за измерване на температурата в стаята, приспивни мелодии, контрол върху звука и тн.

Последната новост е бебефон, който посредством блутут може да се свързва със смартфона и да предава картина директно върху екрана на телефона. Разбираемо е, че цените на тези устройства са по-високи, но и удобството, което предлагат е по-голямо.

За родителите този разход е повече от основателен, защото биват многократно улеснени. Спокойствието, което носи постоянната възможност за наблюдение на бебето, е безценно. Това важи с пълна сила за хората, които стават родители за първи път и все още са притеснени и несигурни в себе си.

Несъмнено бебефоните от онлайн магазин OhoBoho са най-добрият приятел на всяка мама.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови