Българин не спира да жъне успехи на гейминг турнири по FIFA 19

Иван Чуров ще участва на финалите на eChampions League

OFFNews 05 март 2019 в 13:42 3568 0

Иван Чуров постигна огромен успех в гейминг турнирa на най-играния футболен симулатор FIFA 19. На квалификациите eChampions League, които се проведоха в събота и неделя, българинът се пребори с някои от най-добрите играчи.

Във финала Чуров, който се състезава с псевдонима "night_watch" победи белгиеца, който е представител на френския Лил - Gilles.

Българинът изказа радостта от успеха си в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук:

"КАКЪВ УИКЕНД!

В събота и неделя се проведоха квалификации за first ever eChampions League на PS4. Въпреки че Xbox е предпочитаната ми конзола, успешно преминах груповата фаза със 7-3 и в последствие надделях над a-Abdul 10 и официалния PS4 играч на Lille - ...Gilles.

В квалификацията участваха 730 играчи, от които само 40 се класирахме. Така ще имам честта да играя в дебюта на шампионската лига на виртуалния терен.

Специални благодарности към спаринг партньора / треньора ми и към момента 12-ти в света, Lyrics vs Luck, без когото нямаше да бъде този уикенд толкова успешен.

В събота също така съумях да се класирам за първите финали на A1 Gaming league, които ще се проведат след 2 седмици в НДК, където се надявам да успея да стана първият шампион на А1 по ФИФА.

И не на последно място, защото grind-ът си е grind, неделя вечер направих 29-1 и станах 32 в света в WL.

С огромно облекчение утре летя за Сингапур за Fut Champions Cup #5... а сега отивам на лекции".

Българинът ще бъде основен анализатор на турнира по FIFA 19 в островния град-държава в Югоизточна Азия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови