Григор Димитров атакува върха на ATP Finals на живо по Mtel Sport 1

Футбол и UFC са останалите основни акценти в уикенд програмата на спортните канали на Мтел

OFFNews 17 ноември 2017 в 18:47 6468 0

Mtel Sport 1 продължава да следи на живо стъпките на Григор Димитров към върха на Nitto ATP Finals в Лондон. Най-добрият български тенисист излиза днес от 22:00 часа срещу испанеца Пабло Кареньо Буста в последен мач от групата, а утре по същото време ще се изправи в полуфинален сблъсък срещу американеца Джак Сок.

Въпреки че вече си осигури първото място в група „Пийт Сампрас”, първата ни ракета ще преследва задължителен успех в днешния двубой – това е едно от необходимите условия, за да завърши сезона като номер 3 в света.

Останалите две са Доминик Тийм да не триумфира в Лондон и Григор Димитров да се наложи и над Джак Сок в събота. Мачът срещу американеца е и ключът към мечтания за българина финал, който ще се играе в неделя от 20:00 часа и отново ще бъде излъчен на живо по Mtel Sport 1.

Освен тенис емоциите, спортните канали на Мтел ще следят на живо най-интересното от футболните първенства на Холандия и Русия и ще излъчат поредната гала вечер на UFC.

Четири са срещите от руската Премиер лига през уикенда, като Mtel Sport 1 ще предава СКА Хабаровск - ЦСКА Москва в събота от 11:00 часа и Анжи - Локомотив Москва в неделя от 13:00 часа. Останалите две срещи ще вървят по Mtel Sport 2 – в събота от 15:30 часа ще премерят сили ФК Краснодар и Спартак Москва, а в неделя Зенит посреща Тосно от 18:00 часа.

Два са мачовете, които феновете на холандския футбол, ще могат да проследят в директно предаване, като те ще се излъчат в ефира на Mtel Sport 1. В събота от 19:30 часа ще се изиграе двубоят Фейенорд – Венло, а в неделя от 15:30 часа, този между Цволе и ПСВ Айндховен.

Поредната порция схватки от UFC ще бъде излъчена на живо от 5:00 часа в неделната сутрин по Mtel Sport 2. В най-интересната битка от основната карта на събитието един срещу друг ще се изправят бразилецът Фабрисио Вердум и полякът Марчин Тибура. Вердум замести Марк Хънт, който бе изтеглен от участие в двубоя, заради противоречия с UFC.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови