ЛеБрон се разплака на летището като чу за смъртта на Коби (видео)

Майкъл Джордан шокиран от трагедията

OFFNews 27 януари 2020 в 10:27 3811 0

Отвъд океана предадоха първата реакция на суперзвездата на баскетболния ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс. Краля остана съкрушен, след като научи за ужасната трагедия с Коби Брайънт и не скри сълзите си на летището.

Само преди ден Джеймс изпревари Коби във вечната ранглиста на най-добрите реализатори в НБА, като вече има 33655 точки на сметката си и излезе на 3-ото място. Брайънт остава с 33644 точки на 4-ата позиция.

Легендата Майкъл Джордан пък изрази "шоковото" си състояние вследствие на трагичната вест.

"Аз съм шокиран от трагичните новини за смъртта на Коби и Джиана. Думите не могат да опишат болката, която аз усещам. Обичах Коби - той беше моят малък брат. Говорихме често и тези разговори ще ми липсват страшно много. Той беше невероятен съперник, един от най-големите в играта с невероятна креативна мощ.

Коби също така бе уникален баща, който обичаше семейството си много и беше горд с изявите на своите дъщерички. Съпругата ми Ивет се присъединява с най-искрени съболезнования към Ванеса, организацията Лейкърс и баскетболните фенове по земята", написа в официално изявление Джордан.

Емблематичният съотборник на Коби в ЛА Лейкърс - Шакил О"Нийл, е съкрушен след новината за смъртта на своя приятел. Двамата играха заедно в "Стейпълс Сентър" от 1996-а до 2004-а година, където Шак и Коби успяха да завоюват две титли (2000 и 2002).

"Няма думи, които да опишат болката, която има в мен след трагедията, свързана с невероятната Джиджи и моят брат - Кобе Брайънт. Обичам ви и винаги ще бъдете в моите сърца.

Винаги ще ми липсвате. Изразявам искрените си съчувствия към цялата фамилия Брайънт и семействата на другите пасажери в хеликоптера", написа О"Нийл в социалните мрежи, прилагайки колаж с кадри на двамата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови