Левски Лукойл победи Балкан и изравни серията

OFFNews 24 май 2018 в 18:38 8991 0

Снимка sportal.bg

Отборът на Левски Лукойл изравни финалната серия в Националната баскетболна лига, след като победи със 71:65 Балкан Ботевград пред празни трибуни в зала "Универсиада".

Двубоят започна вчера, но беше прекъснат заради ексцесии по трибуните, предизвикани от "сини" фенове. Мачът беше прекъснат при 66:59, а днес се доиграха оставащите 181 секунди. С успеха Левски Лукой изравни в серията на 1-1 победи. По програма мач номер 3 е в събота в Ботевград.

Прекъснатият снощи мач беше белязан с много скандали, а феновете на клуба, носещ името на Апостола на свободата Васил Левски, дори издигнаха бесило.

Шефът на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян отказа да коментира инцидента, като заяви пред камерата на bTV, че това са дребни заяждания и призова репортера Петър Бакърджиев да измисли нещо по-умно.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев осъди хулиганските прояви и призова МВР да затегне мерките срещу хулиганите.

"Това са едни и същи хора и полицията много добре знае кои са. В същото време виждате, че тези, които предизвикаха боя на боксовата гала, получават пробация и пак са на стадиона да хвърлят бомбички", каза спортният министър.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови