Ударна доза футбол и UFC в каналите на А1

OFFNews 03 ноември 2018 в 11:54 1602 0

Уикенд програма на спортните канали на А1 отново ще предложи на феновете много футболни емоции от италианската Серия А, испанската Ла Лига и холандската Ередивизи, както и битки от тенис турнира в Париж и мач за титла в UFC.
Футбол

В събота от 16:00 часа, по MAX Sport 3, съставите на Интер и Дженоа откриват съботната програма на XI кръг в италианската Серия А. Домакините от Милано се намират в чудесна форма и заемат второто място във временното класиране и със сигурност ще гонят нови 3 точки. От 19:00 часа същия ден Фиорентина и Рома ще се изправят един срещу друг на стадион Артемио Франки във Флоренция като и двата тима ще трябва да защитят претенциите си за участие в евро турнирите. Веднага след това от 21:30 часа лидерът Ювентус посреща тима на Каляри. Трите съботни двубоя от XI кръг на италианското първенство могат да бъдат проследени на живо по MAX Sport 3.

В неделя, отново по MAX Sport 3, предстоят нови 4 битки от Апенините. От 13:30 часа Лацио посреща СПАЛ, в 16:00 часа играят Сампдория и Торино, а от 19:00 часа Болоня приема Аталанта. Последният мач за деня по MAX Sport 3 ще е гостуването на Милан в Удине, а началото е от 21:30 часа.

През уикенда MAX Sport 2 ще излъчи пряко цели 8 мача от испанската Ла Лига. В събота са двубоите Леганес - Атлетико Мадрид (14:00 часа), Реал Мадрид – Валядолид (17:15 часа), Валенсия – Жирона (19:30 часа) и Райо Валекано – Барселона от (21:45 часа). В неделя програмата на испанския футболен елит включва мачовете Ейбар – Алавес (13:00 часа), Виляреал – Леванте (17:15 часа), Реал Сосиедад – Севиля (19:30 часа) и Бетис – Селта (21:45 часа).

В събота по MAX Sport 1 феновете ще могат да проследят два мача от холандската Ередивизи. От 19:30 часа шампионът ПСВ Айндховен посреща Витес, а от 21:45 часа Аякс е домакин на Вилем II.
Тенис
През уикенда ще стане ясно името и на последния шампион от ATP Masters 1000 турнирите за този тенис сезон. Полуфиналите в парижката зала Берси започват в събота от 15:00 часа, а големият финал е в неделния ден от 16:00 часа. Решителните битки ще се предават пряко по MAX Sport 1.
UFC

Шампионът на UFC в две дивизии – Даниел Кормие, излиза този уикенд за защита на титлата си в тежка категория на асоциацията. Съперник на DC на октагона в Ню Йорк ще е Дерек Люис - Черния звяр. Ако постигне поредната победа във впечатляващата си кариера, Кормие най-вероятно ще излезе в началото на следващата година срещу един от бившите шампиони в тежка категория на UFC и кеч звезда – Брок Леснар.

Преди сблъсъка Кормие – Люис на октагона ще видим и мача между Крис Уайдман и Жакаре Соуза в средна категория. При успех Уайдман ще получи шанс в следващия си двубой да се бие за шампионския пояс. UFC 230 ще може да се проследи пряко в неделя от 04:00 часа сутринта по MAX Sport 2.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови