Вече можете да тренирате безплатно за Софийския полумаратон с най-известните актьори

На 25 март с участието на Орлин Павлов и Лорина Камбурова започват серия от безплатни тренировки за полумаратона на София

ОFFNews 21 март 2018 в 17:34 16461 0

Едно от най-масовите и атрактивни спортни събития на столицата – софийският полумаратон, се очаква да започне на 13 май.

Докато регистрацията за състезанието тече и броят на записаните нараства, организаторите стартират серия от събития, с които да помогнат за подготовката на всички желаещи.

В рамките на шестте седмици, предхождащи събитието, ще бъдат организирани напълно безплатни регулярни тренировки в София, които са с отворен достъп, без предварително записване и други изисквания. Първата тренировка ще е на 25 март. Те ще се водят от професионални треньори по лека атлетика и целят не само подготовка за състезанието, но и повишаване на спортната култура и популяризиране на активния, здравословен начин на живот.

Сред хората, изявили желание да се включат в отворените тренировки, са актьорът и певецът Орлин Павлов и актрисата Лорина Камбурова. Двамата вече потвърдиха участието си както в тренировката на 25 март, така и в полумаратона.

Повече подробности за отворените тренировки и информация за записване ще намерите на официалния сайт на събитието.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови