Фараж в Страсбург: Ако има втори референдум, ще го спечелим с още по-голямо мнозинство

"Фактът, че Мей още е министър-председател, е изненада само по себе си", заяви той

OFFNews 16 януари 2019 в 13:57 5336 3

Снимка European Pressphoto Agency

Ако бъдем принудени да гласуваме, ще ви изненадаме. Британците изглеждат безгрижни хора, но искаме да ви кажем, че ние ще бъдем още по-непокорни, ако има втори референдум, и ще го спечелим с още по-голямо мнозинство.

Това заяви бившият лидер на Британската партия на независимостта (UKIP) и главен застъпник за Брекзит Найджъл Фараж на срещата на Европейския парламент, която се проведе днес. На нея европейските лидери обсъдиха решението на Камарата на общините в Британския парламент да отхвърли сделката за излизане на Великобритания от ЕС, предложена от Тереза Мей.

Фараж оцени действията на Мей като "пълен провал на лидерската роля". Според него тя само смята, че е получила отстъпки от европейските лидери, и фактът, че още е министър-председател, е "изненада само по себе си". "Мей научи, че ако се опитваш да подобриш отношението към себе си от страна на тези, които те тормозят, само ще ги насърчиш да те тормозят повече", заяви Фараж.

Бившият лидер на UKIP се обърна и към главния преговарящ на ЕС за Брекзит Мишел Барние: "Не съм съгласен, че сте загубили 2 години от живота си, защото Вие постигнахте това, което искахте", заяви той. "И това е въпреки факта, че 500 депутати гласуваха за член 50 и това означаваше много ясно, че ще има или споразумение за оттеглянето или просто ще се оттеглим. Това беше решено от Британския парламент, който каза безусловно: напускаме на 29 март", допълни Фараж.

На срещата на ЕП някои европейски лидери се обявиха за втори референдум. Фараж обаче предрече, че дори да се стигне до втори референдум, британците пак ще гласуват да напуснат ЕС, и то "с още по-голямо мнозинство". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12407

3

Bad Horse

17.01 2019 в 13:50

Падна ми IQ-то с 10 точки от четенето на глупотевините ти. Всички вярващи че едно параноично джудже диктатор на бананова република е овладял САЩ, Британия и още н'ам-кво-си... само показвате колко ви е слаб мозъка.

Путин изкарахте виновен за всичко, което не се случва според желанията и разбиранията ви. Той е Дявола, Невидимата Ръка зад всичко. На времето ни казваха че Рейгън и ЦРУ тайно оркестрирали проблемите на социализЪма! Още има хора, които вярват че има тайно световно правителство. Hail Hydra! Има и гении вярващи че Джордж Сорос управлява света задкулисно... Нивото ви на мислене е като на малко дете, което още вярва в Дядо Мраз.

Нуждата всичко да се обясни с една Голяма Тайна Сила, която дърпа конците на всички, е признак на слабост. Може да прерасне в психологическо разстройство, да виждате извънземни, реплтилии и к'ви ли не фантасмагорични теории на конспирацията зад всяко събитие и изказване. Същевременно не виждате явните събития и мотивации на хората.

6162

2

red-army

16.01 2019 в 19:53

хахах ще спечели референдум....ако Русия даде зелена светлина, ще спечелиш. Ама ако от Москва ти дръпнат юздите ще припкаш в кръг, до второ нареждане.

На Путин трябва да му свалим шапка. Подчини Британия на 100%

Bad Horse е налапал куката на ГРУ до корема......увинсал си брат на куката яко.

Наше момче си, мисли ги малко нещата. Ингилизите си го турнаха голем у гъзо....сами са си виновни. Въобще не им слушай вътрешната политика ингилизка. Това е все едно в лудницата да слушаш лудите и да си правиш изводи къде се намираш.....

12407

1

Bad Horse

16.01 2019 в 15:57

Абсурда е пълен, докато не вникнеш малко надолу в мотивациите и историята на замесените лица. Което медиите естествено не правят.

1. ЕС лидерите - искат Обединеното Кралство да бъде наказано за наглостта да си вземе суверенитета обратно от глобалистите. За целта поставиха такива унизителни условия в преговорите, че само безгръбначно мекотело може да ги приеме.
2. Тереза Мей - безгръбначно мекотело. Тя беше ПРОТИВ Брекзит на референдума. След това направи всичко възможно да провали Брекзит и затова се съгласи на унизителните условия на евро-бюрократите. На практика страната остава със задълженията си в ЕС без да има правата на член на съюза.

Мнозинството в кралството са омерзени и от ЕС и от Тереза Мей. Затова не приеха ТЯХНОТО споразумение. Сега ще стане най-лошия сценарий за ЕС - Обединеното Кралство ще излезе от съюза, ще има вътрешна правителствена криза и вероятно избори, които анти-ЕС политиците ще спечелят. Новото правителство ще е по-твърдо в отношенията си към ЕС.
 
X

Да помогнем на украинските деца!