Адвокатът на ЦСКА: Очакваме глав­ният архитект да си спази об­ещанието и да издаде виза за ремонт на стадиона

OFFNews 10 септември 2019 в 08:42 1310 0

Адвокатът на ЦСКА Стани­слав Трендафилов сподели за "Тема Спорт" за ситуацията при "червените", след като беше входирано мотивираното предложение за виза за проектиране на ремонт на стадион "Българска армия".

"От наша страна е описа­но, че ЦСКА иска виза за проек­тиране за основен ремонт и цялостна реконструкция на стадиона. Към самото предло­жение има няколко документа, които са със специфично съ­държание, поради което и не са публикувани от клуба.

От тук насетне очакваме глав­ният архитект да си спази об­ещанието и да издаде виза. Надяваме се това да се случи в посочения срок до 15-20 сеп­тември, тъй като вече доста се забавихме, а много хора ис­кат нов стадион.

Имаме три екипа архитекти, готови да реагират, в случай че има ня­какви забележки по предложе­нието за виза. Да се надяваме, че няма да се бавим, а директ­но ще получим визата", каза Трендафилов.

В скоро време се очакват новини и около друг въпрос, свързан с ЦСКА, но извън фут­болните теми - разпределе­нието на 8-те милиона лева за активите на фалиралото дру­жество ПФК ЦСКА АД.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови