Алегри отрича за раздяла на Ювентус с Роналдо

OFFNews 19 април 2019 в 16:08 1175 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри отхвърли спекулациите, че мегазвездата на "бианконерите" Кристиано Роналдо търси начин за предсрочно прекратяване на договора си. Информацията беше тиражирана от "Ла Република" ден след отпадането от Шампионската лига срещу Аякс в четвъртфиналите на надпреварата.

По принцип договорът на Роналдо е до 2022 година, но "Ла Република" твърди, че португалецът искал да си тръгне след следващия сезон.

"Кристиано има отличен сезон и е бъдещето на Ювентус. Той играе страхотно и ще го прави и през следващия сезон", коментира Алегри ден преди мача с Фиорентина, който е утре от 19,00 часа на "Алианц Стейдиъм" в Торино. При успех Ювентус ще стане недостижим на върха и ще върне усмивките на лицата на феновете си, които останаха шокирани след домакинското отпадане от Шампионската лига срещу Аякс през седмицата. Двубоят ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

"Утре трябва да решим въпроса с титлата и да отпразнуваме целта, към която се стремим цял сезон. Трябва да приемем загубата от Аякс, колкото и да е болезнена, защото нищо не може да променим. Продължаваме напред и не търсим опрадания. Близко сме до историческата цел. Феновета трябва да се гордеят с нас и спечелената осма поред титла", коментира още Алегри.

Според португалските медии в Ювентус се задава сериозно обновяване през лятото.
"Кристиано не може да играе сам. Да, той е най-добрия голмайстор и асистент, но трябва повече", коментира близък до португалеца журналист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews