Анчелоти: Искам Бейл на дивана вкъщи

OFFNews 12 април 2017 в 12:18 1644 0

Опитът на Анчелоти или харизмата на Зидан? За двамата специалисти двубоят може да се определи като специален. Треньорите ще се изправят в първи наставнически дуел помежду им в мегасблъсъка между Реал Мадрид и Байерн Мюнхен за 1/4-финалите на Шампионската лига тази вечер.

Именно под крилото на Анчелоти френският наставник направи първите си стъпки в треньорството. Двамата винаги са демонстрирали огромен респект един към друг, като италианецът неведнъж е подчертавал треньорския талант на Зизу. За самия Анчелоти не може да се говори по никакъв друг начин, освен със суперлативи.

"Зидан ми е много скъп. Много съм щастлив, защото се справя много добре. Уважава бъдещето. Никой треньор не знае какво ще се случи в бъдещето. Единственото важно е следващият мач", сподели Анчелоти.

Италианският специалист се изказа любопитно по адрес на триото в атаката на Реал в лицето на Гарет Бейл, Карим Бензема и Кристиано Роналдо. "Бих искал да не играят. Предпочитам Кристиано на пейката, Бензема на трибуните, а Бейл на дивана в своя дом", каза наставникът.

Германският гранд ще трябва да се справя без Матс Хумелс, който пропуска двубоя заради травма. В негово отсъствие двойката в центъра на защитата ще оформят Жером Боатенг и Хавиер Мартинес. След наказание в състава се завръща капитанът Филип Лам, който не игра в реванша от осминафиналите срещу Арсенал.

Зинедин Зидан няма да може да използва Рафаел Варан и Пепе, а като титуляр до Серхио Рамос в центъра на защитата ще стартира Начо Фернандес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови