Арестуваха трима от Фейенорд за безредици в Неапол

ОFFNews 26 септември 2017 в 18:01 1526 0

Виж Неапол, за да се сбиеш с полицията. На този принцип го карат феновете на Фейенорд, чийто тим се изправя тази вечер срещу Наполи в Шампионската лига.

На холандската агитка е забранено да стъпва на стадиона. Това не попречи на солидна група да пътува до Италия, за да предизвика безредици.

Трима привърженици на Фейенорд бяха арестувани преди мача на "Сан Паоло". Те предизвикаха безредици в центъра на Неапол преди мача и хвърляха камъни срещу полицаите.

Хулиганите са повредили един от полицейските автомобили. Трима от тях са арестувани и откарани в ареста.

Властите в Неапол и УЕФА забраниха на феновете на Фейенорд да присъстват на "Сан Паоло" тази вечер, за да избегнат инцидентите, които холандските хулигани предизвикаха в Рим през февруари преди мача от Лига Европа срещу Рома. Тогава ултраси на Фейенорд счупиха два от емблематичните фонтани в центъра на Рим (на снимката).

"Холандски граждани няма да бъдат допускани на стадиона. Всички холандски фенове, които опитат да си купят билети за мача, може да бъдат арестувани, тъй като това се счита за нарушение на разпореждането на местната полиция", предупредиха от Фейенорд.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови