Арсенал се нуждае от голяма чистка

OFFNews 01 юни 2019 в 08:47 1295 0

11 футболисти трябва да напуснат Арсенал, за да се подобри представянето, смятат феновете на отбора в анкета на „Скай Спортс”.

Топчиите ще играят за трети пореден сезон в Лига Европа, след като загубиха финала в тазгодишното издание на турнира с 1:4 от Челси в Баку. Това е основната причина феновете да са на мнение, че е нужна сериозна промяна.

В гласуването са взели участие повече от 3,4 милиона потребители за 24 часа, а резултатите от него определено са показателни.

Вотът показва, че феновете биха запазили само 15 играчи от настоящия състав, а от 11-те, които трябва да си тръгнат Месут Йозил среща най-малка подкрепа и едва 13% смятат, че немския халф трябва да остане.

64% смятат, че отборът ще се представя по-добре и без Хенрих Мхитарян, а кардинални промени трябва да бъдат направени в защитата, където за Монреал, Кошчелни, Мустафи, Чеймбърс, Лихтщайнер и Дженкинсън определено няма място.

В халфовата линия феновете са изгубили вяра в Мохамед Елнени, а голяма част от тях смята, че и времето на Гранит Джака на "Емирейтс" е свършило. Вратарят Давид Оспина също трябва да се насочи към изхода.

Сериозна подкрепа има единствено за Лукас Торейра, Александър Лаказет и Пиер-Емерик Обамеянг, около които трябва да се изгради новия отбор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!