Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ас на Юнайтед е благодарен на Моуриньо

OFFNews 23 декември 2018 в 10:52 1476 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е благодарен на бившия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо за това, че му е помогнал да се развие като футболист.

"Знам, че очаквате да каже нащо за Жозе и за днешния резултат. Ясно е, че сме доволни от тази победа. Играхме добре и целият отбор бе на ниво. Но знам, че искате да ме попитате "Ами при Жозе…".

При Жозе спечелихме трофеи и искам да му благодаря за това. Не всичко се получаваше добре, но имаше и хубави неща - спечелихме трофеи. Когато печелиш израстваш като футболист и като човек. Това вече е в миналото, но аз му благодаря.

Убеден съм, че вече всички чакат с нетърпение следващия мач и да спечелим нови точки. Искаме да се завърнем на върха. Това е, което имам да кажа. Целият отбор игра добре. Доволни сме, че новият мениджър започна с такава победа, това бе важно и дано продължим в същия дух. Няма да е добре след подобно представяне днес да загубим следващия мач", каза Погба.

Снощи Юнайтед сякаш се преобрази под ръководството на Оле Гунар Солскяер и още в дебюта на норвежеца начело на тима отборът показа доста по-атрактивен футбол и постигна победа с 5:1 при визитата си на Кардиф в среща от 18-ия кръг на Висшата лига.

Рашфорд и Ерера бяха точни в 3-ата и 29-ата минута, а за базирания в Уелс тим Камараса намали от дузпа в 38-ата минута. Марсиал върна аванса на "червените дяволи" от два чисти гола в 41-ата минута и на практика това попадение се яви ключово за убиването на интригата в мача. В 57-ата минута Лингард бе точен от дузпа, а в 91-ата минута отново се разписа, за да оформи крайния резултат.

След успеха Юнайтед е с 29 точки и се възползва от грешката на Челси, като вече е на 9 точки от последното място в топ 4 на Висшата лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews