Ас на Левски: Няма значение кой ще вкара и кой ще асистира

OFFNews 31 март 2019 в 12:15 1230 0

Крилото на Левски Паулиньо даде специално интервю за колегите от "Диема Спорт". Бразилецът е жаден за много успехи със "синия" екип. Бързоногият футболист допълни, че се чувства фантастично на "Герена".

"Получих разтежение по време на лятната подготовка, но сега се чувствам отлично. Физически се чувствам много добре. Благодарение на Господ в този момент съм здрав и това ми позволява да играя във всеки мач. Имам фантастични спомени от онази среща. Това бе сензационно представяне. Играх много добре.

Помня, че бях резерва, появих на терена в последствие. Бях вдъхновен, вкарах два гола и помогнах на отбора да спечели. В неделя ще бъде труден мач, въпреки че се подготвихме добре за този двубой. Ботев Пд е сериозен опонент, но ние очакваме победа, най-малкото, защото играем у дома пред нашите прекрасни фенове. Затова сме длъжни да спечелим трите точки.

В Левски се чувствам като у дома си. Настоящият треньор ми дава увереност да показвам това, което мога да на терена, играейки футбол. Всеки е наясно какво означава Левски за България и аз съм щастлив да бъда част от този клуб. Най-важното е да помагам - независимо с голове или асистенции. От най-съществено значение е отборът да побеждава, да помагам на съотборниците си. Това е моята задача, защото футболът е колективен спорт. Няма значение кой ще вкара, кой ще му подаде. Всеки от нас се старае ежедневно да подобрява представянето си в името на отбора.

Ще е трудно да спечелим титлата, но ние работим, за да постигнем нашата цел. Загубихме у дома прекия двубой от Лудогорец, но сега ни предстоят още 10 мача, в които да натрупаме точки и да отговорим подобаващо на това поражение. Ще видим какво ще стане накрая. Относно конкурентите ни мога да кажа следното - мачовете срещу ЦСКА са винаги възлови, срещу Лудогорец също говорим за класически сблъсъци. Така че не мога да отлича кой измежду двата опонента е по-добър. И двата са състава са добри", каза Паулиньо.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови