Ас на Левски се връща в халфовата линия

OFFNews 12 декември 2018 в 10:57 1105 0

Футболистът на Левски Хали Тиам, който игра като защитник в срещата с Етър, ще бъде върнат в халфовата линия на отбора.  Това ще се случи при гостуването на "сините" на Берое.

Двубоят от 20-ия, последен есенен кръг на Първа лига. Мачът ще се изиграе в събота, 15 декември, от 17:30 часа в Стара Загора.

Тиам ще трябва да внимава за действията си, тъй като от началото на сезона има 8 жълти картона. При получаването на нов ще бъде наказан от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за 2 срещи.

Междувременно изпълнителният директор на "сините" Красимир Иванов сподели, че клубът е предложил договори на Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал. "

"Направихме всичко, което зависи от нас, за да задържим тримата, а освен това им пратихме и писмени оферти с нашето предложение за продължаване на договорите им.

Засега няма развитие по този въпрос. Нашето желание е ясно - искаме тези играчи да останат при нас. Надяваме се, че те също се чувстват добре в Левски", каза Иванов.

През миналата седмица членът на Надзорния съвет Кирил Ивков обяви, че положението, в което се намират тримата играчи може да оказва влияние в съблекалнята.

Според него обаче те трябвало да защитят високите си финансови изисквания, които са отправили към ръководството с изявите си на терена и спечелването на титлата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови