Ас на Локомотив Пловдив е желан от ЦСКА

OFFNews 14 март 2019 в 09:43 1956 0

Нападателят на Локомотив Пловдив Анте Аралица е сред спряганите имена за нови попълнения в ЦСКА от лятото. Изявите на хърватина до края на сезона ще бъдат внимателно следени от “армейците”, като интересът към него е реален и се очаква да има конкретна оферта.

Аралица е бърз, със страхотни физически данни и много комбинативен. С оглед на факта, че е едва на 22 години, той наистина изглежда като добра инвестиция. Гриша Ганчев едва ли ще има проблем да се разбере с Христо Крушарски за цената на нападателя, при положение, че той дойде на “Лаута” като свободен агент.

Най-голямо впечатление нападателят направи в двубоите с Левски. Той вкара единственото попадение във вратата на “сините” при победата с 1:0 през есента, а в първия кръг след подновяването на шампионата отново успя да се разпише срещу 26-кратния шампион на България при равенството 1:1 на “Герена”.

Анте пристигна в Пловдив през зимата на 2018 година, след като не получи достатъчно шансове за изява в сателита на Динамо Загреб - Локомотива Загреб и бе отдаден под наем последователно в Лучко, Сесвете и Рудеш. Голмайстор номер 2 в родната Първа лига Мартин Камбуров също се изказа ласкаво за хърватския си колега след един от двубоите на сегашния му Берое с Локомотив.

В момента ЦСКА разполага само с един чист нападател в лицето на Али Соу и има нужда от конкуренция. А пристигне ли оферта за гамбиеца, няма да е изненадващо "червените" да останат нападатели. Другата опция - Евандро може да играе и като крило, но проблемът е, че не разполага с европейски паспорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови