Ас на Реал Мадрид ще бъде извън терените за неопределено време

OFFNews 27 април 2019 в 17:41 1559 0

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема няма да е на линия за мача от 35-ия кръг на испанската Ла Лига срещу Райо Валекано.

Футболистът пропусна сутрешната тренировка заради травма на бедрото на левия му крак, съобщава пресслужбата на клуба от Мадрид. Сроковете за възстановяване не се посочват.

През настоящия сезон Карим Бензема записа 51 мача във всички турнири за Реал Мадрид, вкара 30 гола и даде 10 асистенции.

Междувременно треньорът на "белия балет" Зинедин Зидан отговори на въпроси за предстоящите трансфери в Реал Мадрид. След разочароващия сезон клубът ще търси подсилване и треньорът потвърди, че основните усилия за това ще бъдат хвърлени в нападение. Спрягат се имената на някои офанзивни играчи като Еден Азар и Неймар.

"Много футболисти искат някога да станат част от Реал. Тук мечтите стават реалност. Ще видим какво ще стане. Аз знам какво искам да се промени, работим по това. Нуждаем се от по-силна атака и повече възможности за избор.

Бейл е щастлив и до края на сезона ще играе. След това ще видим. Иначе всички добри футболисти си пасват и могат да играят заедно", каза Зидан.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews