БФС с компенсация за билетите на феновете за мача с Чехия

OFFNews 04 ноември 2019 в 13:36 1723 0

Във връзка с дисциплинарната санкция на УЕФА, заради която българският национален отбор ще изиграе последната си европейска квалификация - срещу Чехия на 17 ноември - пред празни трибуни, Българският футболен съюз информира привържениците, закупили пакетни билети, за възможностите за компенсация:

Пакетният билет, включващ мачовете срещу Черна гора, Косово, Англия и Чехия, ще важи за приятелския двубой с Парагвай на 14 ноември, а притежателят му ще получи достъп до трибуните както следва: пропуските за сектор "А" ще важат за сектор "А", ВИП-пропуските ще важат за ВИП-ложата, а пропуските за сектори "Б", "В" и "Г" ще важат за сектор "В" на Националния стадион "Васил Левски";

Привържениците, които не желаят да се възползват от предложението, имат възможността да получат парична компенсация в размер една четвърт от стойността на закупения билет както следва: за сектор "А" - 20 лв., за сектор "В" - 15 лв., за сектори "Б" и "Г" - 6 лв., за ВИП-сектор - 50 лв.

Изплащането на компенсациите ще бъде осъществявано между 5 и 14 ноември т.г., в работни дни, от 9:30 до 12:30 и от 13:30 до 16:30 ч. във Финансовия отдел на БФС - кв. Бояна, ул. "Витошко лале" 18, ет. 1.

При получаване на компенсация билетът ще бъде анулиран и няма да може да бъде използван от притежателя му. Призоваваме зрителите, които ще се възползват от тази алтернатива, да имат готовност да предоставят документ за самоличност, както и пакетен билет, независимо на хартиен или електронен носител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови