Бадема се завърна с гръм и трясък

OFFNews 16 септември 2017 в 20:17 2310 0

Снимка Спортал

Емил Гъргоров се завърна с гръм и трясък в българския футбол след близо година отсъствие. Трикратният шампион излезе титуляр за ЦСКА 1948 срещу Септември Симитли и отбеляза двата гола при успеха 2:0. Така "червените" продължават да са лидери след победа срещу един от преките съперници в Югозападната "В" група.

Публиката изпадна в екстаз и измисли нова песен, в която се повтаря "Бадем,, Бадем". Над 400 зрители се стекоха на стадиона в Драгалевци и видяха много здрав отбор с доста ритници. На трибуните бяха забелязани японци. Азиатците снимаха с апарати всичко живо по стадиона.

Иначе мачът започна с натиск на ЦСКА 1948. Гущеров претендираше за две дузпи, съдията Николай Йорданов не ги даде. Най-красивата атака беше в края на полувремето, когато уникална комбинация беше завършена от Йоан Маринов, но вратарят на Септември спести по невероятен начин.

Гъргоров откри веднага след почивката. Той получи топката зад точката на дузпата, литна технично защитник и с левия крак я завъртя покрай вратаря - 1:0 за ЦСКА 1948.

В 70-ата минута Бадема приключи гостите с уникален втори гол. Халфът литна бранител и със силен удар с десния крак разстреля вратаря от Симитли. Емо имаше и още един шанс, но акробатичният му шут излезе в аут. Накрая Гъргоров поиска смяна и логично обра овациите на публиката.

До края грубостите на Септември най-после доведоха за изгонване на футболист. За 90 минути реално гостите не застрашиха сериозно вратаря Христо Бахтерлиев.

"Армейците" остават лидери с 16 точки, преследвачите Хебър и Вихрен имат по 15.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови