Балъков: Срещу Англия ще е труднo

OFFNews 04 август 2019 в 10:29 1553 0

Националният селекционер на България Красимир Балъков изгледа на живо вчерашната среща между Етър и Ботев (Пловдив) (2:2) във Велико Търново. Специалистът отказа коментира видяното на терена на "Ивайло", като не пожела да сподели и кои играчи е харесал за предстоящата евроквалификация срещу Англия. "Лъвовете" гостуват на "Уембли на 7 септември, а Бала очаква това да бъде доста труден мач.

"Самия мач няма да коментирам, аз съм тук, за да гледам състезателите – кой се представя добре и дали мога да го извикам в националния отбор. Мненията за мача нека дават треньорите. Не мога да ви отговоря дали Дани Младенов дава заявка с головете си за националния отбор. Няма как да давам в публичното пространство имена", каза Балъков.

"Вчера бях на мача Витоша – Арда, утре ще гледам двубоя на ЦСКА. Искам да изгледам всички отбори и да видя в какво състояние са футболистите. Никога не бих коментирал конкретни имена, за да няма после спекулации", допълни специалистът.

"Честно казано, в началото на първенството отборите още не са влезли в добра форма. Но и в топ форма да са футболистите, срещу Англия ще ни бъде много трудно. Но има още доста време, ще се опитаме да направим всичко възможно, доколкото силите и възможностите ни позволяват, а само Господ може да каже какво ще стане", завърши Бала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови