Балъков беснее срещу слуховете, че ще смени Хубчев в националния

OFFNews 25 март 2019 в 13:49 1480 0

Треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков реагира бързо и опроверга информациите, че ще смени Петър Хубчев като селекционер на националния отбор на България.

По-рано днес беше обявено, че е възможно бившият защитник да поеме Левски и легендата на Щутгарт ще бъде назначен начело на "лъвовете", които тази вечер гостуват на Косово в европейска квалификация.

Балъков използва социалните мрежи, за да коментира темата. Ето какво написа той:

"БЪЛГАРСКИЯТ МАНТАЛИТЕТ ЗАБИ НОЖ В ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ

Във връзка с публикации в средствата за масова информация, от днес - 25 март, засягащи името ми, съм длъжен да отговоря:

Първо: Никой от БФС не е водил разговори с мен за каквито и да е промени или назначения.

Второ: Днес националният отбор има много важен мач в Косово и такива фалшиви новини, могат да доведат до сериозно напрежение и нагнетяване на обстановката. А точно сега на футболистите е необходимо спокойствие и концентрация.

Трето: В момента се подготвям за последната фаза на шампионата и предстоящия двубой за Купата на България с моя клубен отбор Етър и по никакъв начин не желая моите футболисти да отвличат вниманието си от поставените цели в първенството и турнира за Купата, които преследваме.

Четвърто, но не по важност: Аз не служа и не защитавам ничии интереси. Имам договор, следвам стриктно своята програма и подобни спекулации не могат да ме отклонят от задачите и работата ми в Етър.

И за финал: Желая успех на националите и Петър Хубчев тази вечер!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови