Балъков призна, че се е разминал с ЦСКА

OFFNews 12 април 2019 в 10:14 985 0

Треньорът на Етър и легенда на българския футбол Красимир Балъков призна, че е бил канен да поеме ЦСКА, но е отклонил предложението.

Бившият капитан на националния отбор е близък с ръководството на "червените", двете страни са се разминали при преговорите и така той е останал във Велико Търново. Бала сподели, че би работил в нашите водещи клубове, като неговата лична амбиция е да ръководи тим, който редовно участва в европейските турнири.

"Тук е мястото да кажа, че без жива и явна конкуренция трудно могат да вървят тимовете ни в Европа. Радващо за мен е, че ЦСКА, на фона на Любо Пенев, който промени отбора за отрицателно време, въпреки критиките, като се струпаха върху него, аз като негов колега му свалям шапка, че той за кратко време превърна ЦСКА в отбора, който искат феновете.

Значи може, и това е роден специалист. Трябва да уважаваме българските специалисти. Ето, Любо влезе, направи промени, продължава да го прави. Така трябва да се работи. Хората разбиращи от футбол, трябва да получат възможност да работят, както искат. Разминахме се с ЦСКА не по моя вина, може би не и по вина на ръководителите на ЦСКА.

Просто не се разбрахме. Никога не съм коментирал нещата от кухнята, няма да го направя и сега. Останали сме в добри отношения, но не сме стигнали до договорка", каза Балъков в предаването "Домът на футбола" в ефира на Диема.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови