Българските футболни национали благодариха със специално послание на медиците

OFFNews 31 март 2020 в 14:42 1237 0

Футболисти, треньори и членове на административните щабове на различните национални формации на България записаха специално видео съобщение към всички лекари и медицински лица, грижещи се за здравето на населението по време на епидемията от COVID-19.

В клипа участие вземат точно 60 представители на българското футболно семейство, а посланието е едно: "Благодарим ви за огромните усилия!"

"В момент, в който футболът е на заден план, бих желал да отправя специално послание от името на българските национални отбори и да благодаря на лекарите и медицинските лица, които правят невъзможното и рискуват собственото си здраве, за да се грижат за нашето.

Благодарности и аплодисменти за всички вас", заявява селекционерът на България Георги Дерменджиев, а колегата му от младежкия национален тим Александър Димитров добавя:

"Вие сте хората, които ще ни върнат нормалния живот и футбола, без който не можем. Сега вие сте отбора, а ние сме вашите фенове! Респект и благодарности!"

"Моля, останете си вкъщи и спазвайте инструкциите на оперативния щаб. Стриктната хигиена и социалната изолация са особено важни! Подкрепете българските медици, за да можем заедно да преборим заразата", призовава лекарят на мъжкия национален отбор д-р Бисер Бочев.

Цялото видео можете да видите в YouTube канала BFU TV, както и в социалните профили на националните отбори на България.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови