Барса - Реал Мадрид пряко по MAX Sport 3 и live.a1.bg в неделя

OFFNews 26 октомври 2018 в 16:27 5058 0

Спортните канали на А1 ще предложат на футболните фенове три големи европейски дербита през уикенда. Безспорно най-очаквано ще бъде издание №238 на срещите между грандовете на испанския футбол Барселона и Реал Мадрид. Сблъсъкът между два от най-популярните клубове в световен мащаб привлича вниманието на всички футболни фенове, а запалянковците в България ще могат да го проследят на живо по MAX Sport 3. Първото “Ел Класико” за сезона ще се изиграе тази неделя от 17:15 часа, като двубоят ще се предава и на онлайн платформата live.a1.bg.

Неделният ден предлага на футболните фенове и още едно класическо дерби – холандското “Де Класикер”, между съставите на Аякс и Фейенорд. Сблъсък №191 намира двата тима в отлична форма. Те са съседи в класирането, като домакините от Амстердам имат крехка преднина от две точки. Гостите от Ротердам пък ще гонят първа победа в “Де Класикер+ от точно 3 години насам – 28 октомври 2015 г. Аякс – Фейенорд ще може да се проследи на живо тази неделя от 15:30 часа по MAX Sport 2.

Неделната програма на X кръг на Серия “А” също ще предложи на феновете два интригуващи двубоя. От 19:00 часа намиращият се в криза състав на Милан ще се опита да вземе четвъртата си победа през сезона срещу представящия се много силно тим на Сампдория. Двубоят ще се излъчва пряко по MAX Sport 2. От 21:30 часа по MAX Sport 3 Наполи приема Рома в най-интересния мач от кръга.

В събота и неделя MAX Sport 1 и MAX Sport 2 ще излъчват директно развръзката на два ATP 500 турнира – този във Виена и този в Базел.

В неделя от 04:00 часа сутринта започват състезанията за Гран при на Австралия по мотоциклетизъм, като стартът в клас MotoGP е от 07:00 часа и ще се предава по MAX Sport 1.

От 20:30 часа отново в неделя, и отново по MAX Sport 1, ще бъде даден старта на състезанието от NASCAR на пистата в Мартинсвил.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови